תכנון והפקה של אירוע מסיבת פורים לעובדי החברה היא תמיד משימה משמחת ומרגשת אך באותה נשימה גם עלולה להיות מאתגרת למדי. לשם כך, חשוב לנסות ולהתחיל לתכנן את הפרטים מבעוד מועד על מנת שכל הבחירות יהיו מדויקות ומתאימות, החל מהקונספט ועד הלוקיישן והאטרקציות. בסיקור המיוחד הבא, ריכזנו עבורכם מספר טיפים ודגשים חשובים שיוכלו לסייע לכם לארגן מסיבת פורים מוצלחת שכל העובדים ישמחו לקחת בה חלק. מוכנים? בואו נתחיל:
- לפני הכל, בחרו לוקיישן מיוחד – למיקום האירוע יש חשיבות גדולה ומכרעת להצלחתו. לטובת מסיבת פורים חגיגית וצבעונית נסו לאתר מקום לאירוע פרטי באווירה מיוחדת, לוקיישן מקורי מיוחד שיוצא מהגבולות המוכרים, הרגילים והיבשים של כל אירוע או כנס חברה אחר, מקום אליו ישמחו העובדים להגיע ואולי אף יהיו מופתעים שייחשפו אליו. בו במקביל, חשוב כמובן לוודא כי המקום הנבחר הינו נגיש למרבית המשתתפים ובעיקר שיעמוד לרשותכם על הציוד הטכני הנלווה הנדרש.
- חשבו על קונספט מעניין – כל אירוע טוב מתבסס על קונספט טוב ומעניין בייחוד שמדובר באירוע חגיגי כמו מסיבת פורים. ערכו התייעצות עם גורמים מובילים ו/או מקבלי החלטות בארגון ונסו לחשוב יחד על קונספט שיתאים לתקופת הזמן ולמרבית העובדים, כך למשל אפשר להחליט על מסיבה בקונספט של המערב הפרוע, החלל החיצון, קרנבל בינלאומי, סרטים מפורסמים וכו'. בהתאם לקונספט הנבחר אפשר לעצב את הלוקיישן במוטיבים נבחרים שיתאימו לאווירה, לשלב תפריט הסעדה ומשקאות וכמובן להכריז על תחרות תחפושות נושאת פרסים בהתאם לקונספט. המקוריות היא ללא ספק חלק חשוב באווירת הפורים וכדאי להשקיע מחשבה ויצירתיות בנושא.
- הקפידו על אטרקציות וספקים – לאחר שבחרתם לוקיישן וקונספט מעולים, חשוב לדעת לשלב תוכן ואטרקציות ברמה גבוהה במהלך האירוע. בין אם מדובר בתקליטן מוצלח שינחה את האירוע וירקיד את כולם עם הבחירות המוזיקליות הנכונות ובין אם בצלם מנוסה ובעמדות צילום מקצועיות שיעזרו להנציח את העובדים שלכם בכל רגע משמח וצבעוני, הקפידו לבחור ספקים בעלי מוניטין וחוות דעות טובות ואל תתפשרו ותנסו לחסוך במרכיב זה. לצד אלו, חשוב גם להקפיד על עיצוב המקום, התפאורה והאווירה עם עזרים צבעוניים ושאר אלמנטים התואמים את הקונספט. לבסוף נסו גם לשלב פעילות חברתית מגבשת לכלל העובדים, כזו עם הומור בטעם טוב כמו חידון או משחקי חברה מתאימים באווירת החג שיעניקו עוד מימד של גיבוש והנאה לכולם.
- אין חגיגה ללא מזון ומשקאות – חשוב כמובן לתפריט הסעדה עשיר, טעים ומגוון, כזה שיתאים מצד אחד ככל האפשר לקונספט של הערב אך במקביל יהיה מותאם לכלל העובדים אם ברמת הכשרות ו/או רגישויות והעדפות כאלו ואחרות של עובדים מסוימים. חשוב שכולם ימצאו את עצמם בהיבט הקולינרי ואף אחד חלילה לא יישאר רעב או ללא מענה לצרכיו בהיבט הזה. ולבסוף, איך לא, בפורים כמו בפורים, יש לדאוג לבר אלכוהול מכובד בטוב טעם בכמויות מספקות לפי מספר המשתתפים על מנת שכולם יוכלו להנות באווירה טובה כאשר במקביל כמובן כדי להשגיח שאף אחד לא שותה עדלאידע יתר על המידה…